Blog kategória bejegyzései

A válaszok1) Hogyan számoltam ki, hogy milyen a rezgésszámom és melyik kategóriába tartozom?

Ahogy korábban is írtam nagyon hitetlenkedve olvastam a diéta elveit, amikor megtaláltam. Nem foglalkoztam soha ezotériával. Soha nem vitattam a létezését, de különösebben nem is érdekelt.

Viszont túl, már jópár sikertelen fogyókúrán, megértettem azt is, hogy ha nem személyre szabott egy diéta, akkor csak néhány embernél fog működni biztosan.

És ez az ezotérikus alapokon nyugvó módszer azért nyerte el a tetszésemet, mert kimondottan rólam szól. Nem általánosít, hanem személyesen rólam, az én testemhez tartozó energiák játszák a központi szerepet.

Ha most szkeptikus vagy ne izgulj, én tízszer annyira hitetlenkedtem a dolog működésében. Mégis ahhoz a gondolkodáshoz, miszerint nem fogyni akarok, hanem jól akarom érezni magam ez a módszer állt a legközelebb. Ezért vágtam bele a tesztbe, aminek a részleteit már ismered!

Hogy hogyan kell kiszámolni a saját rezgésszámodat és hogy milyen ételek töltenek fel energiával, részletesen meg fogod tudni abból az anyagból, ami alapján én is csináltam a diétámat.

Ha szükséged van rá, gyere vissza erre az oldalra holnap (péntek), délelőtt 10.00-kor és meg fogod tudni az egészet!

2) Hogyan választottam ki, hogy milyen ételeket ehetek?

A legfontosabb alapelv egy-egy étel elkészítése során, hogy olyan hozzávalók legyenek többségben, amelyek számodra magas rezgésűek. Így fogják megemelni az energiaszintedet. Hogy számodra mik ezek az alapanyagok nagyon egyszerűen megtudhatod. Abban az anyagban, ami alapján én is haladtam részletesen le van bontva, hogy melyek azok, amelyek energizálnak és melyek azok, amelyek elvonják az energiát tőled.

Bármilyen rezgésszámhoz is tartozol, van olyan zöldség, gyümölcs, hús, egyéb, amit ma is rendszeresen eszel és kártékony hatással van rád, vagy éppen fordítva.

Számtalan olyan hétköznapi étel van, amiről azt hinnéd, hogy jót fog tenni, pedig nem. Például vannak, akik számára a szőlő, körte, narancs, banán, brokkoli, gomba, uborka szigorúan kerülendő. Míg lehet, hogy a Te energiaszintedet pedig megemelik.

Amikor először olvastam erről a módszerről, ennél a pontnál kezdett el megtetszeni, mivel megmagyarázta, hogyan lehet az, hogy néhányan degeszre ehetik magukat olyan dolgokkal, amikre ha csak ránézek, már hízok, míg náluk semmi nem történik.

Az én testem a 3-as Alapszámmal rendelkezik így számomra magas rezgésszámú ételek például ezek:
lencse, joghurt, marhahús, csirkecomb, lazac, tej, paprika, sárgarépa, paradicsom, sajt, narancs, kiwi, őszibarack…

Viszont alacsony rezgésszámú ételek pedig ilyenek, mint a borjúhús, túró, bacon, karfiol, spenót, hagyma, borsó, avokádó, szeder, körte, ananász, barna rizs.

3) Az ételek rezgése hogyan függ össze a fogyással és a testtel?

A hullámhossz és a rezgésszám színtiszta fizika. Amikor fáradt vagy, a tested rezgésszintje alacsonyabb, amikor pedig friss vagy és úgy érzed tele vagy energiával a tested rezgésszintje magasan van, jó a kedved és vidám vagy.

Amikor alacsony az energiaszinted a tested védekező mechanizmusa beindul és elkezdi raktározni az energiát. Ezt egyetlen helyen tudja megtenni, a zsírban. Ellenkező esetben, amikor magas frekvencián rezeg a tested, magas az energiaszinted úgy a tested is több energiát fogyaszt, felhagy a “raktározással” és elkezdesz fogyni.

Az elfogyasztott ételek is rendelkeznek bizonyos energiaszinttel és rezgésekkel. Ezeknek semmi köze a kalória értékekhez. Ha magas rezgésszámú ételeket fogyasztasz, akkor azok megemelik a tested energiaszintjét, míg ha alacsony rezgésszámúakat, azok pedig elvonják az energiát a testedtől.

Ezekre a magyarázat szintén a fizikában keresendő. Két egymással harmonizáló rezgéshullám felerősíti egymást, míg ellenkező esetben pedig lecsökkentik, vagy akár teljesen ki is oltják egymást.

4) Honnan tudtam meg, hogy mit ehetek és mit nem?

Ennek meghatározásában a feljebb már említett ezoterikus szemléletmód segít. Van erre egy nagyon egyszerű módszer amivel könnyedén meg tudod határozni, hogy a tested milyen rezgésszám kategóriába tartozik és ezekhez vannak meghatározva, hogy mely ételeket eheted és melyeket kell szigorúan kerülnöd.

5) Milyen gyakorlatokat végeztem és mennyit?

Nem szükséges katonai keménységű edzéstervet követni. Sőt! Én csupán egyszerűen igyekeztem kicsit fittebben hozzáállni az élethez. Ezért elmentem többször sétálni. Esténként tornáztam otthon. Ami azt jelenti, hogy gimnasztikát és néhány egyszerű, könnyen és kényelmesen elvégezhető gyakorlatot csináltam. Leginkább az volt a célom, hogy átmozgassam az izmaimat és a teljes testemet.

Soha nem erőltettem meg magam, nem ez volt a cél és attól függően, hogy éppen milyen kedvem volt, 10-30 percet foglalkoztam ezzel.

6) Milyen recepteket használtam?

Nincsenek szigorú értelemben vett receptek, amiket mindenképp be kell tartani. A rezgésszámok az alapanyagokra vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy például a magas rezgésszámú hozzávalókból bármit készíthetsz amihez csak kedved van, segíteni fog.

De ezek alapján nagyon egyszerűen átalakíthatod a mostani étrendedet is. Például lehet, hogy számodra a csirkemell alacsony rezgésű volt, de ha lecseréled mondjuk a marhahúsra, vagy a csirkecombra, akkor már az ételed segíti az energiaszinted növekedését.

Minél inkább csak magas rezgésszámú ételeket fogyasztasz, annál gyorsabban energizálod a tested és a fogyás is annál gyorsabb lesz.

7) Hogyan oldottam meg a család számára való főzést és a magam számára történő főzést?

Személy szerint olyan ételeket választottam magamnak, amiknek az elkészítése maxiumum 5-10 percet vett igénybe, így nem okozott különösebb gondot az elkészítésük. A család többi tagja pedig szokásosan, ugyanúgy étkezhet továbbra is, ahogy korábban.

Ami viszont fontos, hogy a legkisebb mértékben sem hiányzot az átlagos étel, amihez korábban hozzászoktam. Viszont 5-10 perc alatt mégis olyan ennivalókat készítettem magamnak, amik nagyon finomak voltak, energizáltak és nagyon jól éreztem tőlük magam.

Nem volt ebéd utáni puffadás, nem lettem fáradt egy kiadós vasárnapi ebéd után, ezért nem is kívántam, hogy ledőljek egy kicsit.

8) Hogyan kezdjem el?

Bármit is teszel, a komoly elhatározás a legfontosabb. Vagy végigcsinálod, vagy nem. Vagy belevágsz, vagy nem. Nincs kifogás, nincs nyafogás, mert senkit sem érdekel, hogy miért nézel ki úgy, ahogy és miért érzed magad úgy, ahogy.

Egyetlen dolog számít csupán. Mégpedig, hogy mit teszel annak érdekében, hogy mátol minden megváltozzon!

Akár azt az utat fogod járni, amit én, akár egy teljesen másikat, nem számít, a Te döntésed. De járjál rajta és csináld!

Ha azt az utat szeretnéd követni, amit én már bejártam, akkor szívesen segítek Neked!

Találkozzunk ugyanitt holnap (pénteken), délelőtt 10.00-kor!

 

 

 

 

Kérdezz, felelek…A mostani vasárnapom végre nem a munkáról szólt, tudtam foglalkozni igazán magammal és alaposan végigolvastam minden hozzászólást.

Az elmúlt 1-2 hétben nagyon sok kérdést tettetek fel, de sajnos a munkám miatt eddig nem tudtam válaszolni rájuk. Elnézéseteket kérem ezért!

Viszont mindenképpen szeretnék időt szánni arra, hogy a tapasztalatommal segítsem az életmódváltásotokat. (persze, ha igénylitek)

Ezért ezt a bejegyzést egyfajta “Kérdezz! Anikó válaszol…” rovatként szeretném kezelni.

A célom, hogy minél inkább személyreszabott válaszokat adjak, ezért ha szeretnéd, hogy segítsek, a hozzászólások között írd meg, hogy

1) Miért akarsz életmódot váltani?
2) Mi a kérdésed, amire szeretnél választ kapni?

Várom a hozzászólásokat!

 

 

 

Összefoglalásanikouj2Kicsit megcsúsztam ezzel az összefoglaló írásával, de nagyon sok munkánk volt a napokban a cégnél, én pedig nem szerettem volna összecsapni és egy elnagyolt, néhány szavas véleményt írni a diétámról.

Ha visszaemlékeztek az első néhány bejegyzésemre, azzal a céllal álltam neki ennek az egésznek, hogy a nyárra sikerüljön lefogynom. Tehát egy olyan fogyókúrás módszerre volt szükségem, amitől biztosan fogyni fogok.

Az igazat megvallva az elmúlt napokban egyáltalán nem érdekeltek a kilók, mert ez a hét számomra valami sokkal jobb dologról szólt, mint csupán a fogyás.

Egy biztos, nem akarok többé fogyókúrázni…

 

anikouj1A napi bejegyzéseket próbáltam viszonylag semlegesen, (többé-kevésbé) érzelmektől mentesen, objektívan leírni. Nem foglalkoztam a súlyommal, csak az első napokban.

De aztán elindult valami, ami mindennél többet ért. Onnantól kezdve már nem álldogáltam óránként a mérlegre és egy különleges érzés került előtérbe: az energiám.

Az első napok után komoly hangulatváltozást kezdtem el érezni. Vidámabb és boldogabb lettem. A napokat jól bírtam, tele voltam energiával, mintha egy hatalmas nyaralás után vetettem volna bele magam ismét a hétköznapokba.

A munkatársaim is többször kérdezgették, hogy mit csinálok esténként, hogy ennyivel vidámabb vagyok. Szinte kivirultam.

Nos leginkább ez az az érzés ami miatt beleszerettem ebbe a diétába. De nem is diétának nevezném, mert azt a legtöbben fogyókúrával, koplalással kapcsoljuk össze.

Inkább egy életmódváltásnak nevezném, ami egyelőre csak pozitív változást hozott.

Mellesleg fogytam is tőle, de a pontos eredményekről kicsit lejjebb.
El kell mondanom, hogy az ételek amiket ettem az én választásaim voltak. Ezek nem a program leírásában szerepeltek, hanem vagy én találtam ki őket, vagy kerestem receptet. Csupán annyi van meghatározva, hogy milyen alapanyagok, hozzávalók emelik a tested energiaszintjét és melyek azok, amelyek kimerítik. Ezekből olyan ételeket készíthetsz, amilyet csak akarsz.

Személy szerint ismertem néhány a tipikus magyar konyhától eltérő alapanyagot, receptet, amiket a teszt során szívesen használtam, de nem csak ezekkel működik. A csirkemell, csirkecomb, rántott hús, disznó, máj, bármely hagyományosnak mondható étel ugyanúgy jó lehet, ha az emeli a Te tested energiaszintjét.

Mivel a mennyiséget minőségre cseréltem és többször is beszámoltam róla, hogy lényegesen kevesebb adagtól is jóllaktam, ezért pénzben egyáltalán nem drágább ez a fajta étkezés, sőt, ha fejben összeszámolgatom, talán még olcsóbb is.

Ráadásul betartani azt, hogy ezeket az ételeket fogyasszam és kerüljem a számomra alacsony rezgésszámú ételeket egyáltalán nem volt nehéz.

Az általam készített ételek között nagyon sok volt, amiből úgy éreztem, hogy bármikor, bármennyit meg tudnék enni, mert annyira finomak voltak és jól estek.
Összefoglalásként tehát több oldalról is igyekeztem megvizsgálni, mi volt az eredménye a programnak és nemcsak külső fizikai nyomokban van változás, hanem úgy összességében az energiám több, mint volt.

Persze több nehéz napom is volt a múlt héten és volt egy gyilkosan kimerítő is, de nem viselt meg annyira durván, mint egy hasonló kb. egy hónappal ezelőtt.

Valahogy úgy érzem, hogy több energiám van raktáron, nem merülök ki a nap végére teljesen.

Összességében lényegesen jobb a közérzetem. Vidámabb és boldogabb vagyok, mint mondjuk két héttel ezelőtt. Nem véletlen a mondás, hogy “az vagy, amit megeszel”. Ez számomra beigazolódott.
Alapvetően nagyon elégedett vagyok az elmúlt jó egy héttel és hiszem azt, hogy érdemes tovább folytatni a programot.

Mivel nálam jelesre vizsgázott, szeretném, ha Te is megtapasztalhatnád ezt a változást, viszont tudom, hogy mennyire szkeptikusak vagyunk (én is) az új “csodamódszerekkel”, így arra gondoltam, hogy személyesen én fogom garantálni a sikeredet.

De erről majd még írok…
Szóval nézzük tényszerűen az eredményt, milyen változásokat tapasztaltam.

- A hangulatom 10/6-ről stabilan 10/8-ra emelkedett (tudom ezt nehéz mérni, de így érzem)
- a súlyom 1.5 kg-t csökkent
- a derékbőségem 6 centivel csökkent
- Az energia szintem a korábbi 10/5-ről határozottan 10/8-ra emelkedett
- Eltűnt a fejbőrömről a pikkelysömör ami évtizedek óta gyötört

Ha én ezeket tapasztaltam, vajon nálatok milyen eredmények lesznek?

Ha készen álltok, akkor kezdjünk bele!

sulyderek

 

 

 

 

 

 

8. nap (Vasárnap)Vasárnap reggel nagyon frissen ébredtem és ami meglepett, meglehetősen vidáman. Elérkeztem a diéta tesztelésének utolsó napjához és ahhoz, hogy következtetéseket is levonjak. De előtte mondom, hogy mi történt.

Mit is ettem:

Lencsesaláta volt a reggeli, amihez egy kevés sárgarépát is ettem.

Tízóraira csak egy pohár joghurtot kívántam.

vasarnapEbédre viszont egy kiadós menüt állítottam össze. “Gazpacho” volt a leves (ez nyers, fokhagymás paradicsom leves uborkával és zöldfűszerekkel).

Utána grillezett padlizsán szeletek voltak, amihez quinoa volt a köret és salátának mellé kockázott paradicsom, uborka és friss lucerna és görögszéna csírák voltak.

Nagyon tartalmas mégis aránylag könnyű ebéd volt és egészen késő estig nem is voltam éhes, csak már edzés után éreztem, hogy jó volna egy pár falatot enni.

A vacsora ezért egy kis sajt volt, hozzá vöröskáposztasaláta és olajbogyó.

Mit ittam:

Megittam 3 liter szűrt, lúgos vizet és ahogy eddig is minden nap egy bögre tejes kávét.

Ma nem tudtam nyers tejet szerezni a piacon, ezért csak az átlagos dobozos tejet próbáltam, de az messze elmarad az igazi nyers tejtől, ami – bár csak a kávéhoz iszom – sokkal jobban esik a feldolgozott tejeknél.

Ez a nap nyugodtan telt. Végig friss voltam, igaz különösebb megerőltető dolgom sem volt. Vidáman és elégedetten zártam az utolsó tesztnapot. Este még megnéztem egy régi filmet, úgyhogy meglehetősen el is álmosodtam így a nap végére.

Tudom, elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy összefoglaljam az elmúlt napok eseményeit és összegezzem az eredményeket és ezt most itt le is írnám, de inkább friss fejjel, alaposan átgondolva tenném meg mindezt.

Egy biztos. Olyan változásokat tapasztaltam, amire az induláskor egyáltalán nem is számítottam.

Hamarosan jelentkezem…

7. nap (szombat)A pénteki nap nagyon megviselt főleg testileg, de az egész napos megfeszített fizikai munka, odafigyelés és stressz rányomta a bélyegét az amúgy általában nagyon jó hangulatomra.

Megmértem magam reggel és nem változott tegnaphoz képest a súlyom.
Érdekes, hogy úgy érzem, ennek a kevesebb víz fogyasztáshoz és a kemény stresszhez lehet köze. Az is lehet, hogy egyszerűen csak kipucoltam az elmúlt napokban a fölösleges vizet és más lerakódott anyagokat és most kezdődik az átalakulás igazából, ami lassabb lesz.

Ez a nap főleg a regenerálódásról szólt. Szinte alig ettem valamit, annyira nem kívántam az ételt, viszont nagyon sokat ittam.

Nézzük, mit is ettem:

szombat

Reggelire egy fél tenyérnyi sajtot és hozzá paradicsomot ettem, meg tejes kávét ittam.

Egészen kb 2 óráig nem is voltam éhes, viszont legalább 2 liter vizet megittam idáig.

Ebédre egy egész szép csirkecombot és rengeteg zöldséget pakoltam el magamnak és bár nagyon jól esett, a felét bírtam csak ennek a mennyiségnek megenni.

Este 2 narancsot ettem azzal, hogy majd még később eszek valamit, de aztán olyan korán lefeküdtem, hogy már nem ettem semmit utána.

Holnap lesz az utolsó tesztnap. Kíváncsi leszek a végeredményre és megpróbálok egy végkövetkeztetést is levonni a diétával kapcsolatban.

 

6. nap (péntek)A pénteki napom nagyon kemény és hosszú volt. Sok munkánk volt a kollégáimmal. Egy nagy, egésznapos rendezvény teljes technikai szerelését, lebonyolítását és leszerelését kellett végigcsinálnunk, és ez nem volt kis feladat.

Nagyon kimerítő nap volt. Bár sokat cipekedtem egész nap, többször is annyit mozogtam, mint amit mostanában szoktam, legnagyobb meglepetésemre egész jól bírtam. Alaposan elfáradtam, de kevésbé merültem ki, mint számítottam.

Nagyon igyekeztem ügyesen étkezni, vittem magammal jó kis elkészített ételeket és vizet.

Nézzük, hogy sikerült a diéta:

Reggel egy kefír volt a reggelim a hajnali kelés után és utána csak 11 óra körül volt időm egy banánra.

Az ebédre délután 2 óra felé jutott idő, ami a tegnapról maradt quinottó volt egy nagy adag vegyes salátával és paradicsommal.

Ebből maradt még vacsorára is egy kevés és hajdinacsíra kása volt mellé, amibe most sütőtököt raktam.

Ez így egész jó volt és úgy éreztem, hogy kielégítő lett volna, de az egésznapos komoly stressz miatt nem voltam igazán jól. Kicsit olyan túlélős volt ez a nap.

Sajnos összesen csak 1.5 liternyi vizet tudtam meginni és más folyadék nem is volt, amit magamhoz vettem. Kevésnek éreztem nagyon.

Alapvetően ez a nap nem volt a legideálisabb a diéta szempontjából, de ideális helyzet, idő, alkalom szinte alig van az életben.

5. nap (csütörtök)Egy nagyon szép, tartalmas napot zártam. Érdekes volt, hogy ma csak elvégeztem a dolgom, és már régóta először úgy éreztem, hogy szeretnék inkább menni tornázni és nagyon megdolgoztatni minden tagom. No, ilyesmi már nagyon régóta nem jutott eszembe. :-)

Sajnos a sok elvégzendő teendő miatt csak késő este tudtam nekiállni, de nagyon jól esett.

Mit ettem:

Reggel nem ettem sokat, még nem voltam igazán éhes. Egy kis joghurt került elő a hűtőből és két zellerszár, amit mellé elrágcsáltam.

Tízórai egy banán volt.
Közben hosszasan elszopogattam a nagy bögre tejeskávémat.

Délben (igazából már akkor elmúlt egy kicsit az ebédidő) elővettem a korán reggel főzött ebédemet, sajtos quinottót (rizottó után szabadon :-) egy kis csirkemájjal és egy hatalmas adag salátával és csírákkal.

Ez az étel fantasztikus így, nagyon jól laktam tőle, de nem éreztem nehéznek az ételt, csak egyszerűen nagyon jól esett.

Már egy ideje felfedeztem a quinoát és azt, hogy milyen finoman el lehet készíteni, de ez így sok zöldséggel és sajttal valami mennyei volt. Sokat főztem, maradt holnapra is.

Vacsorára sárgarépa csíkok voltak csicseriborsókrémmel és hozzá szójaproteines banán turmix.

csut-1 csut-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit ittam:

Sikerült ma is meginni a 3 liter vizet és ez jó hatással van rám (emésztésre, a bőrömre és a közérzetemre is), úgy érzem.

4. nap (szerda)A Május 1-et idén munkával ünnepeltem. Volt egy határidős projektünk, ami miatt néhány órát szerdán is a munkámra kellett áldoznom. Úgyhogy íme egy rövid összefoglalás a 4. tesztnapról.

Mit ettem:

Reggelire sajtot, paradicsomot és sárgarépát ettem. Mellé egy nagy bögre finom tejes kávét ittam és azután a tízórai csak egy banán volt.

Ebédre az előző napról megmaradt finom mungóbab salátát ettem és mellé pedig paradicsom és sült padlizsán volt.

Uzsonnára 3 kiwit és egy banánt ettem.

Vacsorára torna után egy jó adag almás hajdinacsíra kása volt, amit feldúsítottam 2 evőkanál szójaproteinnel és így egy nagyon tartalmas vacsorát kaptam, ami edzés után igen jól esett.

Mit ittam:

Szokás volt ezúttal is. 3 liter enyhén lúgos vizet és egy bögre tejes kávét ittam.

Összefoglalás:

Mikor reggel megmértem magam, azt láttam, hogy az eddigi átlag “mínusz” látszik a mérlegen minden nap.

Ha ezt így fenn tudom tartani és közben megmarad az energiám, akkor azt kell mondjam, hogy tovább fogom csinálni ezt a fajta étkezést később is. Egyelőre nagyon ígéretes, na de ne bízzuk el! :-)

Viszont van egy érdekes dolog, amin nagyon megakadt reggel a szemem a tükörben.

Nekem már egész kora tinédzser korom óta komoly pikkelysömöröm van a fejemen, ami a homlokomra is állandóan le szokott húzódni. Ma reggel hosszú ideje először egy picike seb sincs az arcomon és nincs begyulladva a bőröm sehol. Ilyen már nagyon rég nem volt!

 

 

3. nap (kedd)A 3. tesztnapomon alaposan besűrűsödtek a dolgok. Sok tanítás és határidős munkám is volt a stúdióban, ezért elég nagy kihívást jelentett beszorítani mindent a napba. De azt hiszem sikerült. :)

Mit ettem:

Reggeli előtt tornáztam egyet és annak ellenére, hogy egy ideje már kiestem az edzésből elég tűrhetően bírtam. Utána viszont alaposan megéheztem, úgyhogy egy nagy bögre joghurt, benne szójaprotein és puffasztott quinoa volt a reggelim, amivel aztán elvoltam egészen délig.

Ebédre póréhagymaleves és sajtos omlett volt, sok salátával. Ez olyan vegyes salátára sikerült, amiben volt sárgarépa, vöröskáposzta, egy kis alma, jégsaláta, és ezt egy kellemes pikáns joghurtos öntettel öntöttem nyakon.

kedd-1 kedd-2

 

 

 

 

 

Uzsonnára vittem magammal dolgozni egy kis kölespitét, amit tejjel és tojással csináltam, hozzá pedig egy nagyon egyszerű de nagyon finom diókrémet készítettem, áztatott dió és datolya összeturmixolásával. Ez egy laktató étel és nem is kellett sokat ennem, csak pár falatot. Hozzáteszem, nemcsak nekem ízlett nagyon, hanem a kollégáimnak is, akik azonnal rácsaptak, amint meglátták. :)

A vacsora szerény volt és nem is kívántam sok vagy nehéz ételt. Pár szelet sajtot, mungóbabcsíra salátát és paradicsomot ettem.

Mit ittam:

Szokásos, enyhén lúgos vizet, de ezúttal már 3 litert, valamint délelőtt egy nagy bögre tejes kávét.

Összefoglalás:

Reggel megmértem magam és úgy néz ki, hogy haladunk valamerre, legalábbis megmozdult a súlyom és majd kíváncsi vagyok a következő napokra, hogy alakul.

Többet kellett most aludnom, mint eddig, de ez lehet, hogy egyszerűen csak attól volt, hogy nagyon elfáradtam. Összességében viszont jól érzem magam.

2. nap (hétfő)A tegnapi napom elég kalandosan telt. A diéta miatt kicsit újra kellett gondolnom az időbeosztásomat, hogy a (Hál Istennek!) sok munka mellett mindenre jusson időm.

Főzésre, kis tornázásra, házimunkára, stb.

Igaz még új ez a helyzet, de nagyon tetszik. Megtartom ezt a fajta kicsit szaladós időbeosztást. Felpezsdít valahogy. :)

Miket ettem:

My beautiful picture

Reggelire az előző napról még maradt lencsesalátát fogyasztottam el, amit most még egy kis paradicsommal is bővítettem.

Ez az étel annyira finom és laktató, hogy egészen ebédidőig eszembe se jutott enni, mert úgy jól laktam vele.

Ebédre szintén egy kis maradék jutott, mert még bőven maradt csirke az előző napról és most csak úgy egy kis sárgarépa és paradicsom társaságában összecsomagoltam és elvittem dolgozni.

My beautiful pictureEzek a zöldségek (egyik se zöld :-) nagyon jól passzolnak a csirkéhez és bőven elég volt ez az adag még arra is, hogy este tornázzak egy jót és csak ezután éreztem, hogy szükségem van egy komolyabb adag “kajára”.

Így vacsorára egy testes banán turmixot csináltam szójaproteinnel.

Tökéletesen jóllakottnak éreztem magam.

Mit ittam:

Megittam több, mint 2.5 liter, enyhén lúgos vizet és egy nagy bögre tejes kávét.

Érdekes, hogy egyszer sem jutott eszembe az elmúlt két napban, hogy ennék kenyeret vagy valami cukrosat. Remélem, ez így is marad. :-)